Om VIBEBOR Maskin AB

Företaget startade redan 1997, men den samlade erfarenheten i företaget är mycket längre än så. Thomas Palm som driver företaget föddes in i branschen och har bland annat varit entreprenör inom entreprenadmaskinsarbeten och som säljare av entreprenadmaskiner.

 Hos oss hittar du det stora företagets kompetens och det lilla företagets flexibilitet, inget jobb är för stort eller för litet. ViBebors målsättning är att se till att varje kund får det de behöver!

ViBebor säljer, servar och reparerar både nya och begagnade entreprenadmaskiner. Ett komplett utbud av reservdelar och andra förnödenheter garanterar att du sällan eller aldrig behöver vända dig till någon annan. Vår långa erfarenhet och den gedigna tekniska kunskapen garanterar att du som kund alltid får rätt produkt för dina behov. Vi sätter en stolthet i att jobba seriöst och alltid ha nöjda kunder i fokus.

Försäljningcase

ViBebor säljer begagnade maskiner av så gott som alla märken t ex Hitachi, Komatsu, Kobelco, CAT, Daewoo, Samsung/Volvo och många fler. Kontakta oss gärna för mer information om våra begagnade maskiner. När det gäller nya entreprenadmaskiner för vi märket CASE, ett välkänt märke som tillverkar prisvärda maskiner av tveklöst högsta kvalitet. Läs mer om CASE här.

Behöver du hyra en maskin? Läs mer här.

Kontakta oss gärna med dina frågor, vi gör vårt bästa för att du ska bli nöjd!

 

Grävmaskiner | Hjullastare | Minigrävare | Teleskoplastare |Traktorgrävare