CASE

Är det dags att investera i en ny maskin? VIBEBOR Maskin erbjuder ett brett utbud av produkter från CASE. CASE entreprenadmaskiner ägs och tillverkas av CNH - CASE/New Holland. De har ett japanskt ursprung i japanska Kobelko/Sumitomo tillverkning med extremt hög teknologi och kvalitet. CASE erbjuder allt inom entreprenadmaskiner. CASE borgar för hög kvalitet och prisvärdhet.

Faktaruta CASE

CASE har funnits på marknaden i över 150 år. Tack vare ett kontinuerligt arbete med utveckling har CASE idag blivit en av de världsledande på marknader runtom i världen. CASE är en del av CNH som bildades 1999 genom en sammanslagning av CASE Corporation och New Holland N.V. CNH bygger och marknadsför flera av de världsledande märkena inom byggnads-, entreprenad- och jordbruksutrustning.

Idag bär mer än 60 olika produkter CASE logotyp, och utbudet sträcker sig från små minigrävare, hjullastare till stora bandgrävmaskiner. CASE utrustning och maskiner finns ute till försäljning och uthyrning i mer än 150 länder runtom i världen.

För mer information & support om CASE, gå in på www.casece.com

 

Grävmaskiner | Hjullastare | Minigrävare | Teleskoplastare |Traktorgrävare

 

Nyheter